Αριστερή Πρωτοβουλία στην Β’ ΕΛΜΕ Αχαΐας: «Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους»

 Τα νέα μέτρα ήρθαν στην πόρτα μας , στα σχολειά μας στις γειτονιές μας , στα σπίτια μας. Τα μισθολόγια – φτωχολόγια οι εφεδρείες οι απολύσεις είναι εδώ. Η δυσκολία στο να βγει πέρα η καθημερινότητα στη ζωή μας , το κυνήγι για το μεροκάματο του τρόμου των αναπληρωτών και των ελαστικά απασχολούμενων στην εκπαίδευση –«κάτεργο» της Διαμαντοπούλου είναι εδώ. Μας κάνανε την ζωή μαύρη και χρεώνουν σε μας το λογαριασμό κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Η ΝΔ κόπτεται για τις  εκλογές που καθυστερούν, ενώ την ίδια στιγμή υπαναχωρεί διαρκώς σε διάφορα ζητήματα θυμίζοντάς μας τις μωρές παρθένες. (Ο ίδιος ο Τράγκας- σαρξ εκ της σαρκός τους- τους καταλογίζει δειλία και ολιγωρία μπροστά στις συνθήκες). Σε ανάλογο μήκος κύματος, δυστυχώς και η επίσημη  Αριστερά, που «θεοποιεί» τις εκλογές και αιτείται τις ψήφους μας, που θα ενδυναμώσουν την «αντιπολιτευτική» τους πολιτική. Η δε ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ -καταφανώς δοσίλογοι  και πουλημένοι- είναι προσδεδεμένοι στο άρμα  του κεφαλαίου. Οι συνδικαλιστές των επάνω πατωμάτων (Πασόκοι τύπου Μπράτη) αρχίζουν τις διαπραγματεύσεις εν όψει εκλογών για το τάδε η το δείνα δευτερεύον θέμα (βλέποντας το δέντρο αλλά όχι το δάσος),  ενώ μέχρι τώρα δεν αντιτάχτηκαν ποτέ στον οδοστρωτήρα του κόμματός τους, που διέλυσε την κοινωνία.

                  Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΠΗ

1)    Μισθολόγιο- Φτωχολόγιο (βιώνουμε  όλοι πλέον τις συνέπειες των αναιμικών μισθών μας).

2)    Οικονομική αφαίμαξη των σχολείων με τις νέες σχολικές επιτροπές  .(Δεν υπάρχουν

           λεφτά στα σχολεία ούτε για χαρτί τουαλέτας , πετρέλαιο, ρεύμα κλπ.)

3)    Απλήρωτοι αναπληρωτές με μόνη βεβαιότητα για το μέλλον την εργασιακή ανασφάλεια με ευθύνη αυτών που κάνουν «υψηλή» πολιτική για νέα σχολεία και «σύγχρονα» αναλυτικά προγράμματα.

4)    Σχολειά χωρίς εκπαιδευτικούς Γενάρη μήνα  . Σαν δεν ντρέπονται !!!!!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ -ΑΓΩΝΑΣ  ΑΠΟ  ΤΑ ΚΑΤΩ  ΤΩΡΑ

  • Να συνεδριάσουν οι σύλλογοι των σχολειών μας τώρα για τα προβλήματα και να πάρουμε άμεσα αποφάσεις για κήρυξη στάσης εργασίας από την Β’  ΕΛΜΕ και μαζική διαμαρτυρία στην Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Αχαΐας  άμεσα.
  • Διαδικασίες συνελεύσεων και σύνδεσης του εκπαιδευτικού κινήματος με την κατά τόπους κοινωνία. Τα προβλήματα είναι κοινά.
  • Κλιμάκωση κινητοποιήσεων μαζί με συλλόγους γονέων, τοπική κοινωνία και εργατικό κίνημα πρωτοβάθμιων σωματείων.

“ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΠΕΣ”  ΛΕΕΙ Η  ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ  ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ -ΠΑΣΟΚ ΝΔ- ΛΑΟΣ -ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ  ΤΟΝ ΜΩΡΙΑ  ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΞΑΝΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ . 

Αριστερή Πρωτοβουλία στην Β’ ΕΛΜΕ Αχαΐας

 Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις Δ.Ε.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*