ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων- Ζεφυρίου – Φυλής: Συμπαράσταση στους Απεργούς στην «Ελληνική Χαλυβουργία»

Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση είναι ο μόνος δρόμος

Συμπαράσταση στον Αγώνα των Εργαζομένων – Απεργών στην «Ελληνική  Χαλυβουργία»

Η δημοκρατία αναπνέει στους δρόμους, στην απεργία, στις καταλήψεις, στις Γενικές συνελεύσεις. Αναπνέει στην λαϊκή ενεργοποίηση μέσα από παλιές και νέες συλλογικές μορφές, στους αγώνες ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία κι αδιαλλαξία. Αναπνέει στην επιβολή της λαϊκής θέλησης απέναντι στην καταστολή των ΜΑΤ, των ΜΜΕ, των γραφειοκρατιών συναίνεσης και υποταγής, των αστικών επιτελείων.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ και η Επιτροπή Αγώνα επισκέφθηκαν την Ελληνική Χαλυβουργία στις 14/11/11. Εκδήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση και  την αλληλεγγύη τους στους 387 απεργούς που, ως σήμερα 29/11/11, έχουν κλείσει 30 μέρες απεργίας κι αγωνίζονται υπερασπιζόμενοι εργασία και αξιοπρέπεια στο όνομα όλων των εργαζόμενων.

Αντιδρούν στις 180 απολύσεις, που προσπαθεί να επιβάλει η εργοδοσία, μετά από τις 34 που έχει ήδη κάνει στο τέλος του Οκτώβρη. Αντιδρούν στο να γίνουν μερικά απασχολούμενοι κι ελάχιστα αμειβόμενοι και ανυπεράσπιστα πιόνια προς απόλυση. Αντιδρούν στους εργατοκτόνους νόμους της παλιάς και της νέας μαύρης κυβέρνησης. Μας δείχνουν το δρόμο για τον δικό μας αγώνα ενάντια στην εφεδρεία και τη διάλυση του Δημόσιου.

Για όλους αυτούς τους λόγους είναι αναγκαία η στήριξη των απεργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας τόσο ηθικά όσο και υλικά. Συγκεντρώνουμε χρήματα και τρόφιμα, προσπαθούμε για δωρεάν μαθήματα ενισχυτικά στα παιδιά των απεργών. Ας μην τους ξεχάσουμε, σύντομα μπορεί να βρεθούμε κι εμείς στη θέση τους.

ΤΟ ΔΣ & H ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων- Ζεφυρίου – Φυλής

elme-alzefy.blogspot.com//elmealzefy@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*