Αποχαιρετισμός στον Τάσο Σταυρόπουλο

Ο αγαπητός σύντροφος και φίλος Τάσος Σταυρόπουλος δεν είναι πια μαζί μας… Έφυγε χθες Πρωτομαγιά, τη μέρα των εργατικών αγώνων που τόσο πολύ υπηρέτησε και τίμησε σε όλη τη ζωή του. Άνθρωπος με σπάνιο ήθος, υπήρξε μαχητικός συνδικαλιστής στο χώρο της εκπαίδευσης, έχοντας διατελέσει χρόνια πρόεδρος της Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής.

Μετά τη συνταξιοδότησή του υπήρξε πρόεδρος και ψυχή της ΠΕΣΕΚ (συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί) την οποία υπηρέτησε από τη στιγμή της συγκρότησής της και πρωτοστάτησε στους αγώνες για την προάσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων. Πάντα πρόθυμος να απαντήσει στα τηλεφωνήματα συναδέλφων από όλη την Ελλάδα, προσέφερε ακούραστα τις γνώσεις του πάνω σε δύσκολα και μπερδεμένα συνταξιοδοτικά ζητήματα.

Αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ευγενής άνθρωπος και μαχητικός συνδικαλιστής. Τεράστια απώλεια για τον κλάδο μας. Οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο Αθήνας, την Παρασκευή  5/5 , στις 12 το μεσημέρι.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*